Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.

Temes del bloc

diumenge, 28 de febrer del 2010

La Roca vs Espanyol 1-3 (partit complicat amb bon resultat)

Judit salvant una pilota aquest matí

Estavem avisades, sabiem que seria un partit difícil però l'equip a sortit a pel partit, sense fer un joc espectacular però si més no pràctic. La llàstima ha estat que a la primera part l'equip no fés cap gol que ha estat rondant per la porteria de La Roca. Però el futbol té aquestes coses, que tot i dominar gran part de la primera, les blanc-i-blaves s'han anat amb un 1-0 en contra.
La segona part el mateix guió que la primera, domini espanyolista i la Roca sortint amb força cap endavant alguna que altre vegada però el que ha canviat ha estat l'efectivitat cara a porteria. I només començar la segona part l'equip a empatat. Després cap al quart d'hora un gran gol de falta de la Irina feia que l'Espanyol es poses per davant, tot seguit s'ha aconseguit el 3r gol. Com hem dit, la tónica de la segona part com la primera, arribant però sense aconseguir  molts gols.
A seguir treballant que tenim poques oportunitats i hem d'estar allà per si sona la flauta.