Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

diumenge, 16 de maig del 2010

Espanyol - Vilassar M. 3-3 (partit molt intens)

El partit que ha començat amb un Vilassar posant una intensitat amb tot el que feia i un Espanyol a veure-les venir. Això ha fet que durant gairebé tota la primera part les visitants tinguéssin la pilota i les ocasions de gol. Però en algun cop el seu descencert o l'Alba evitavent el que podia ser una golejada. I les coses que té aquest esport, en una pilota que en aparença no portava perill, la Irina la lliuta, i la portera del maresme fa un dels pocs errors que s'ha vist en les visitants per deixar la pilota a l'Eulàlia perquè fés el 1r gol blanc-i-blau. Gol que ha fet mal a les visitants i que ha donat força a les locals que en començat a portar més perill en atac i així aconseguint dos gols més per anar a la mitja part en un 3-0.
La segona part les locals tenien el partit més dominat i el Vilassar creava perill a base dels seus contraatacs. En un d'aquests ha aconseguit un gol. I igual que havia passat a la 1a part, un gol que feia canvia la balança i en menys de 10 minuts han col·locat el 3-3. Després de l'empat partit trevat, partit d'anada i tornada però sense arribar a portar perill en alguna de les dues porteries.