Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dilluns, 28 de juny del 2010

Atl Madrid vs Espanyol 2-1

Últim partit d'un dels bons campionats que es poden jugar avui en dia. Les periquites jugaven la final de consolació i ho ha fet amb l'adversari amb el que va començar el torneig, l'Atl Madrid.
Primera part amb molt de mig camp on no han hagut gaires ocasions per cap dels dos equips, encara que les madrilenyes inquietaven més que les catalanes. A la mitja part amb el 0-0.

La segona part semblava que anava a ser molt semblant a la primera, les espanyolistes sense arribar gaire i un Atletico amb més possesió i arribada. En una d'aquestes pilota interior a un dels extrems que enganya a la portera fent l'1-0. Pocs minuts després una falta botada per la Monica des del seu propi camp acaba amb un remat de la Mayra avançant-se al portera "colchonera". Però finalment l'equip de Madrid ha aconseguit el segon gol amb una altra pilota al extrem on aquest cop si que ha creuat la pilota davant la sortida de l'Alba.

Torneig on treiem coses positives i coses negatives, una de les millors coses que ens enduem és el pitxixi de la Queralt amb 3 gols, felicitats capi!!!

Felicitar a tots els equips tant d'alevins com d'infantils i sobretot els campions!