Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.

Temes del bloc

diumenge, 22 de novembre del 2009

Espanyol vs PBB La Roca (tornem a guanyar)

Judith després de marcar el seu gol

El matí del diumenge 22-11 no serà recordat per veure un molt bon partit de futbol és recordarà perquè l'equip infantil va tornar a guanyar 4 setmanes després.

Un primera part on ens ha costat sortir del nostre camp, una mica d'apatia, nerviosisme,... feia que tampoc acabessin de sortir les coses. Tot i així amb un dels bons atacs de l'equip, la Judith s'ha quedat davant de la portera i ha fet l'1-0. Més tard, la Roca ha fet un gran gol de falta i quasi al finalitzar la primera part després d'un parell de rebots han aconseguit l'1-2.
La segona part amb més empenta, un ritme de pilota més alt que la primera i també ha influenciat que la Roca amb 7 jugadores de camp baixés la seva pressió ha fet que les blanc-i-blaves es fessin amb la pilota. Les ocasions anaven arribant i la Mayra per dos cops i la Mónica han acabat finalitzant 3 de les moltes ocasions que hem tingut.

Aquesta victòria fa que l'equip avanci dues posicions (Badalona i La Roca) i retalli 3 punts al Sabadell. Hem de seguir partit a partit i acabarem a dalt, però recordeu els partits es guanyen dins del camp, no només amb el nom del club.