IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

diumenge, 22 de novembre de 2009

Espanyol vs PBB La Roca (tornem a guanyar)


Judith després de marcar el seu gol


El matí del diumenge 22-11 no serà recordat per veure un molt bon partit de futbol és recordarà perquè l'equip infantil va tornar a guanyar 4 setmanes després.

Un primera part on ens ha costat sortir del nostre camp, una mica d'apatia, nerviosisme,... feia que tampoc acabessin de sortir les coses. Tot i així amb un dels bons atacs de l'equip, la Judith s'ha quedat davant de la portera i ha fet l'1-0. Més tard, la Roca ha fet un gran gol de falta i quasi al finalitzar la primera part després d'un parell de rebots han aconseguit l'1-2.
La segona part amb més empenta, un ritme de pilota més alt que la primera i també ha influenciat que la Roca amb 7 jugadores de camp baixés la seva pressió ha fet que les blanc-i-blaves es fessin amb la pilota. Les ocasions anaven arribant i la Mayra per dos cops i la Mónica han acabat finalitzant 3 de les moltes ocasions que hem tingut.

Aquesta victòria fa que l'equip avanci dues posicions (Badalona i La Roca) i retalli 3 punts al Sabadell. Hem de seguir partit a partit i acabarem a dalt, però recordeu els partits es guanyen dins del camp, no només amb el nom del club.

1 comentari:

Unknown ha dit...

El partido tuvo momento tremendos donde no se conseguía cuajar la jugada en gol.
Lo que me llamó mucho la atención fué ver, que al finalizar el partido las niñas no estaban contentas y el entrenador tampoco
Quizás fue una sensación sólo mía, pero también te lo comenté en el campo.
Anne (mamá de Irina)