IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dimecres, 9 de desembre de 2009

Plantejament dels exercicis

Alhora de preparar la sessió d'entrenament ens plantegem un contingut del futbol (més endavant explicarem diferents continguts que s'han treballat) i per millorar-lo ho farem amb  diferents exercicis de les següents característiques:
  • Joc de futbol (JF): és un exercici amb pilota on es manifesten situacions de futbol, on hi participen 2 equips de mínim 2 jugadors i màxim 5, on la finalitat és marcar més gols que el contrari. El joc es desenvolupa de forma continuada durant un temps determinat.
  • Joc correctiu (JC): és qualsevol exercici amb pilota que plantegi de forma més senzilla, més simple la millora del contingut que s'havia plantejat en el JF. En aquest joc també hi participen mínim 2 equips. Aquests joc ha de complir almenys una de les següents característiques:
    • un dels dos equips ha d'estar format per 1 sol jugador
    • es de forma discontinuada
    • l'objectiu competitiu no es marcar gols
  •  Exercicis correctius: és qualsevol activitat realitzada amb o sense pilota on no hi ha cap tipus d'oposició i planteja de forma més simple el contingut que es vol millorar. Són exercicis analítics, per tant tal com vem explicar amb el post anterior d'entrenament, el que es millora serà l'execució però no la pressa de decisions i que per tant la transferència cap al joc real es molt poca.
Per qualsevol dubte, aclaració o suggeriment ja sabeu que fer! 

Cap comentari: