Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.

Temes del bloc

diumenge, 7 de març del 2010

Espanyol vs Manresa 15-0 (golejada inesperada)

L'Alba xutant el seu penalti!

Partit que semblava, que havia de ser complicat però en les primeres jugades les blanc-i-blaves volien demostrar-se que el que va passar en l'últim partit a casa (la victòria moral vs Sangra) no va ser casualitat i així era, en el minut 5 ja guanyaven 2-0.
Molta intensitat, bon joc col·lectiu, bona pressió... una primera part per enmarcar, encara que no ens hem de quedar aquí i seguir, seguir i seguir treballant per poder millor encara més.
La segona part un pèl menys bona en quan a joc però millor en eficàcia i contundència cara a porteria.
Comentar que en aquest partit l'equip a fet el seu gol 150!
Felicitar a totes les jugadores de la plantilla no només pel resultat i partit sinó per tot el treball que dia a dia fan.