IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

divendres, 30 d’abril de 2010

I aquesta setmana... Bonaire

Aquesta setmana comença la segona volta de la lliga complementària i ens tornem a trobar amb el Bonaire. Ens els dos últims partits contra elles ens ha costat entrar dins del partit, tot i que al final vem acabar golejant. Els dos partits que més ens ha costat a sigut a Terrassa, aquest cop juguem a casa on l'equip segur que estarà més fort, més segur. 

Aquesta setmana també tenim un torneig a La Roca on pensant en l'any vinent es farà un equip entre l'Inf A, Inf B i segurament algunes de les noies que estan entrenant aquests dies amb l'Espanyol. Els adversaris del torneig són coneguts per nosaltres ja que són La Roca, Viladecans i Sant Gabriel. Al arribar al camp sabrem si realment els coneixem o no, ja que per exemple la Roca presenta 2 equips al torneig i potser juguem contra el B. El Viladecans serà el que ens hem trobat un parell de vegades ja que no tinc constància que tinguin un B. I el Sangra, és la gran incògnita.

I aquesta setmana el Cadet juga contra l'Esparreguera a les 12h del diumenge. On jugarà la Mónica.

Aquesta setmana comença la final de la Superlliga. L'Espanyol s'en va a jugar a Madrid contra el Rayo. Els resultats de la lliga (si no vaig errat) donaria el títol a les blanc-i-blaves. Però... serà un partit molt dur, molt dificil, encara que esperem que portin un bon resultat per encara el partit de tornada a Sadrià.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

sooort mónica!

maria

Anònim ha dit...

Mi más entusiasta enhorabuena a todas por el completo partido jugado contra el Bonaire, equipo que siempre se nos ha dado bien. Desde el partido contra el Manresa no he visto a todas tan comprometidas y acertadas, que es importante. Felicito a todas, que han estado imponentes, con Irina y su mano de goles, María, la Pichichi en La Roca,y a Mónica, que ha jugado estupendamente con el cadete, ganando por 10-0, y metiendo dos goles.

Juan (padre de Sonia).

Anònim ha dit...

ooooh muchas gracias juan jajajaja!

maria

que be que heu jugat totes avui! i mónica vaia partidas ( el tros que he vist )

Anònim ha dit...

gracias juan,y felicidades monica k has jugado muy bien,sige así .ah,y juan haber si otro día puedo marcar más(anque creo k serà muy difícil)

IRINA