IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dijous, 22 d’abril de 2010

J.A. Samaranch +noticies

Com tots a d'hores d'ara ja sabeu, J.A. Samaranch ahir va morir. Un dels personatges catalans que més ha fet per l'olimpisme i no sols l'espanyol si no internacional. Des d'aquí fer un petit record aquesta persona amb un parell de vídeos:

A més, us informo que l'any vinent les que en principi jugareu a la categoria Juvenil-Cadet tindreu una lliga més competitiva de la que han tingut aquest any ja que l'any vinent es farà una 1a divisió amb 4 equips de cada grup que han quedat 1rs. O sigui que estaràn els millors de cada grup d'aquest any.
També hi haurà una prova pilot que ens pot afectar. Es vol instaurà una categoria Cadet-Infantil. El però d'aquesta categoria és que es té planejat jugar a futbol7.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

cooom coom??? quee es lu dee cadeet- infanntil?? i fuut 7?¿?¿ si les cadets noo podeemm jugaar...

Fran ha dit...

l'any vinent es crea una nova categoria, en forma de prova.
L'any vinent a la fede hi haurà la categoria Juvenil-cadet (q és en principi on jugareu les que passeu a cadet), la Cadet-Infantil (la nova) i la infantil-aleví (la que en principi jugareu les que encara sigueu infantils)

Anònim ha dit...

Descansa en pau Samaranch! un gran home que va fer molt pel que ara és Barcelona i l'esport català, espanyol i mundial. Molt emocionant el moment en que sonava la cançó de "amics per sempre" durant el funeral.