IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

diumenge, 11 de juliol de 2010

Segones a Donosti (part II)

Arribem a la segona jornada d'aquest torneig i el dia va començar igual que l'anterior amb música i amb les noruegues-belgues-americanes cabrejades. Aquesta jornada serviria per certificar el pase a la següent ronda de les infantils i la 1a derrota de les petites.
Anem per pasos, en aquest dimarts les petites jugaven contra les noies belgues a Zubieta (ciutat esportiva de la Real). Abans d'elles jugaven les futures campiones de la seva categoria el Sant Gabriel. El partit no va anar gaire bé, les estrangeres van passar per sobre de l'equip blanc-i-blau menor fisicament que les belgues. Total derrota i a golejar en la última jornada per poder classificar-se per les semis.
Després del partit i com era habitual visita a Anoeta per dinar, però abans visita a la botiga de la Real a comprar 4 cosetes. Al acabar de dinar teniem que tornar a Zubieta ja que era el torn de les infantils contra l'equip de Wisconsin. Durant l'escalfament la premsa li va fer una petita (mai millor dit) a la Judith i a la Sonia (aquesta si que surt parlant a la web del diari vasc). Doncs el partit va ser molt dur, les americanes tancades darrera sortint amb molta velocitat però sense crear perill, les blanc-i-blaves no es van arrugar i dominaven el partit i esperaven tenir alguna oportunitat amb la que fer gol. Aquest va arribar a la segona part a través d'un llençament de la Maria que va col·locar la pilota fora de l'abast de la portera americana.
La tarda servia per anar a la residència a canviar-se i veure les "amigues" prenent el sol. Després de sopar al costat d'Anoeta vem anar a veure les semifinals del Mundial entre Uruguay vs Holanda. La primera part les nenes van estar entretingudes amb el partit, a la segona la cosa canvia i els nois tornaren a ser protagonistes.
La nit, per fi, va ser tranquil·la, suposo que les noies van entendre el missatge o almenys això semblava...

Cap comentari: