IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dilluns, 12 de juliol de 2010

Segones a Donosti (Part IV)

Rondaven les 7'30 del matí i la música comença a sonar, aquest cop eren les noruegues que es tenien que llevar i ens volien tornar el que els hi vem fer. Total les nenes llevades, bé no la majoria ja que havia una habitació que semblava immune als sorrolls i és curiós, era la mateixa habitació que al dia anterior els hi costa aixecar-se.
Bé, el dia era important pels dos equips ja que es jugaven 2 partits contra, els que podem dir, els màxims rivals, el Sant Gabriel. La jornada començava a Zubieta amb les peques que jugaven contra les campiones de Catalunya, la semis de la seva categoria. Partit que les infantils només vem poder veure la meitat, i ens vem anar amb una derrota momentània de 2-1. Al final del partit el resultat era 3-2 a favor de les del sangra.
A le instal·lacions d'Herrera es jugaven un dels quarts de final a la 13h contra el Sant Gabriel B. Les blanc-i-blaus van sortir fortes des del principi i en seguida encarrila el partit. Al final i després de dominar tot el partit les espanyolistes van guanyar el partit per 3-0 amb gols de Monica 2, Irina.
Després vem anar a dinar perquè a la tarda ens esperava la platja de Zarautz, una platja gran i amb moltes onades on les nenes s'ho van passar genial. A la nit després de sopar a les noies els hi esperava la discoteca en el pavelló on vem veure els partits del Mundial. La llàstima va ser que al haver de jugar l'endemà no vem estar tot els temps que elles voldrien. De 10 minuts ens va anar per veure cantar les nostres noies en el karaoke que hi havia muntat.

Cap comentari: