IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dilluns, 12 de juliol de 2010

Segones a Donosti (part III)

Arribava un nou dia, dia de classificacions. El matí a la residència va ser trànquil, aquest cop no va haver música pel passadís si no en una sola habitació ja que era la única que es resistia a obrir els ulls i també perquè les veïnes es van comportar la nit anterior. Al acabar l'esmorzar ens vem dirigir a Usurbil per disputar la última jornada de grups contra l'Allerru, un altre equip vasc. Les peques s'havien d'anar a la mitja part i les infantils van voler que no es perdessin quasi tots els gols i així a la mitja part el resultat era de 4-0 amb gols de Sonia, Irina i Mayra per dues vegades, encara que les alevins es van perdre el millor gol del partit. Monica roba la pilota després d'un servei de porta, que cedeix la pilota a la Maria que de primeres la passa a Irina i aquesta de cap li don la pilota a la Judith que amb una fantàstica vaselina feia el cinquè del partit. Al acabar l'incident del petard, que segons ens van dir que no es podia fer que et podien multar.
Vem anar a dinar i a preparar-nos per animar a les petites que havien de guanyar, la instal·lació era la d'un colegi, el San Ignacio i l'adversari l'Ibai Ikastola. Les alevins van guanyar sense problemes, bé sense problemes no, ja que els pares i l'entrenador de l'Ibai deien que diferents jugadores espanyolistes no eren jugadores si no jugadors. I aquest no va ser l'únic problema de la tarda perquè vem descobrir que la roba que haviem portat a netejar, al final tot es va solucionar.
La tarda era per solucionar el problema abans esmentat i per anar a preparar-nos per veure el partit de semis de la selecció espanyola. Les noies es van canviar de roba, es van pintar amb els colors d'Espanya per veure en la pantalla gegant la victoria contra Alemania. Al acabar el partit van ser crits d'ànim fins l'autocar i al arribar a l'autocar els ànims van afluixar.
La nit amb les nostres "amigues" va ser tranquil·la però el matí....

4 comentaris:

Unknown ha dit...

me encanta este tipo de narración.
No me puedo creer lo que les paso a las pequeñas del espanyol. Espero que al solucionarse el problema al menos pidieran disculpas personalmente a las niñas...

quedo a la espera del siguiente capítulooooooooo

Anne

maria ha dit...

pilota a la MAAAARIA que de primeres la passa a Irina i aquesta de cap li don la pilota a la Judith que amb una fantàstica vaselina feia el cinquè del partit.

vaig fer jo el passe de primeres a a l'Irina eh! jajaja

maria

Fran ha dit...

Sorry!!
pensa q estic gran i la memoria em falla!

ara ho rectifico!

maria ha dit...

ok, merci per canviar-ho!