Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.

Temes del bloc

diumenge, 20 de desembre del 2009

Espanyol vs Bellavista 13-0 (bon ritme de partit)

Laia fent una de les pujades per la banda

Primera part amb molt de ritme de les locals i que les visitants més amb el cor que amb el cap corria per recuperar la pilota per poder sortir en contraatac. Les espanyolistes van saber jugar amb la pilota i la van saber moure per cansar a les seves rivals. Poc a poc anaven arribant les ocasions de gol de les periquites. Així va arribar a la mitja part amb un 3-0 a favor.
A la segona part mantenint el ritme de pilota alt, casi igual que a la primera part. Gràcies a la feina feta a la 1a part un equip sense canvis va notar el cansanci i va obrir-se més perquè les blanc-i-blaves dominesin tota la segona part i féssin 10 gols més, per arribar al 13-0 final.
A seguir treballant per acabar al més alt possible.

Recordar que dimarts hi ha el sopar al RESTAURANT PASATAPAS c/Dr. Aiguader, 6-8 08003 BARCELONA (Barceloneta) Tel.93 319 42 33 http://www.pasatapas.net/