Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.

Temes del bloc

dissabte, 5 de desembre del 2009

Espanyol vs Bonaire 6-2 (per fi bona actitud)

Intent de rematada de xilena de la Irina que va al pal

Bon partit el que hem vist aquest matí a la Ciutat Esportiva. Des d'un principi s'ha vist unes periquites amb ganes de guanyar el partit i això ha fet, que a diferència d'altres partits, abans del minut 5 hagués un gol però aquest cop l'han fet les blanc-i-blaves. A mesura que anava passant el partit les ocasions anaven arribant però sense gaire encert. Tot i així a la mitja part s'ha arribat amb un 4-2 a favor contra el Bonaire, que cal recordar que era el segon classificat.
La segona part, domini altre cop de l'Espanyol, com passa en la majoria dels partits que juguen aquestes noies. Però no ha sigut fins el final del partit que s'ha decidit amb 2 nous gols de les periquites.

Felicitar a tot l'equip però en especial a l'Eulàlia i la Clàudia que des de fa unes setmanes s'estan esforçant i jugant bé! (encara així crec que encara ho poden fer una mica millor)