Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.

Temes del bloc

diumenge, 31 de gener del 2010

Espanyol-Vilassar M. 4-1 (per fi una victòria contra un dels grans!)

La Sonia i la Judith han jugat en punta a la segona part.
Partit força complet de les locals. Molt serioses a darrera i a davant. Domini de la pilota durant tot el partit on un Vilassar molt ben ordenat darrera i sortint molt ràpid cap endavant. En un xut des de fora l'àrea s'ha aconseguit l'1-0. Llavors les locals amb molta empenta han aconseguit sortir del seu camp i crea diferents ocasions. I en un corner, un petit error defensiu el Vilassar a aconseguit l'empat.
A la segona part, començava molt semblant a la primera. Un Vilassar tancat darrera buscant la seva punta perquè baixes la pilota però enseguida s'ha aconseguit el 2n i ha fet que l'organització de les visitants no fos tant  bona com la primera part i això ha fet que les blanc-i-blaves juguessin més còmodes.
Bon partit per part dels dos equips on s'ha intentat jugar, s'ha lluitat i s'ha fet un partit molt seriós.
Gran partit de dues de les laterals d'avui, la Mireia que ha fet una primera part força complerta i la Cathaysa que ha aconseguit un gol i també ha fet un partit molt seriós.