Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.

Temes del bloc

dissabte, 27 de març del 2010

Bellavista M. vs Espanyol 0-16 (golejada a mig gas)

Dimarts dia 30 de març, entrenament de 18'30 a 20'00
Dilluns dia 5 d'abril, partit a les 9'30 contra un grup nord-americà, al camp de l'Àliga. (Barcelona)

El partit comença amb la noticia que les rivals d'avui serien 6. Després hem viscut un emotiu minut de silenci.
Les atacants de l'Espanyol han sortit amb les ordres no de apretar la sortida de pilota i només ho feien al mig camp, més o menys. Tot i això al minut 5 el marcador ja reflectia un 0-3. Després han vingut uns minuts on l'equip arribava a porteria però uns cop la linia defensiva, la portera o simplement la "mala" punteria de les blanc-i-blaus, el marcador no s'ha mogut fins el minut 25, on a partir d'aquí ha començat una sangria de gols abans de la mitja part.
Una segona part, on l'equip local fos, intentava que el marcador no fós més gran i sortint amb algun contraatac, molt ben solucionats per les defenses i portera de l'infantil espanyolista. Destacar que en aquesta part s'han fet molts pals, cosa que ha fet que el marcador no fós encara més escandalos.

Felicitar des d'aquí l'esperit de les locals, que tot i ser 6, tot i rebre 16 gols, sempre han donat la cara.

I per acabar felicitar al totes les jugadores del Infantil A per la temporada que han fet. I que més que valorar la classificació valorin la seva progressió.