IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dijous, 11 de març de 2010

Una qüestió

Sense ànim de crear més sang de la que els cules poden fer de la derrota d'ahir del Madrid, vull fer una entrada amb una pregunta per vosaltres després de veure un parell de titulars que he llegit avui.
La plantilla del Madrid culpa de la eliminación a Higuaín si mirem la notíca en deteniment, veiem que segons aquest diari esportiu, la plantilla blanca culpa que en aquests últims 90 minuts el jugador argentí va ser egoista i individualista. 
Eduardo Inda cree que Pellegrini es el principal culpable de la derrota veiem que un periodista del diari esportiu Marca culpa a l'entrenador chilè dels merengues de la derrota (no és la primera vegada que passa) diu que tàcticament, segons el seu parer, està mal organitzat, que físicament no està bé i que el rival d'ahir era superior en aquest aspecte. I finalment senyalà que el míster no condueix bé la plantilla.

Després de veure què opineu diré el que penso sobre la següent qüestió:

Quan un equip perd, qui creieu què és el culpable?

Podeu opinar tots, nenes, amics, pares i mares, gent relacionada amb l'esport o que no estigui relacionada....

6 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec k el partit d'ahir es va decidir per detalls, sobretot de la segona part. Es bastant normal k molta gent li doni la culpa a Higuain perk va fallar l'ocasio mes clara de tot el partit , k donava trankilitat a la aficio i no en un partit qualsevol sino en un de bastant o molta importancia.
D'altra banda crec k no es nomes un jugador ki te la culpa de k el seu ekip perdi potder va tenir l'ocasio mes clara,pero l'altre va fallar un pase k era una asistencia, l'altre va fer un mal control, l'altre es va precipitar en xutar....,etc.
Detalls k et poden costar o decidir un partit.
I l'entrenador tambe per fer segons kins cambia kuan no toca, per mala organitzacio.
Pero dels errors s'apren!!!
SONIAA

Anònim ha dit...

quan un partit es perd el culpable no es un sino son tots perque si han marcat gols es perqe l' equip defensivament no ha estat be i si tampoc es marquen gols es qe ofensivament tampoc aixi que perdre es culpa de tothom apart defensar no nomes defensen la gent de derrera sino que migcampistes i delanters tambe ajuden aixi que encaixar gols en contra es culpa de tothom, de tot l' equip.


KeraaL #

rosa ha dit...

Yo no creo que un partido se pierda por culpa de un jugador,un equipo se compone de 11 personas y un entrenador.Creo que el madrid perdio por culpa de todos,si vamos a hechar la culpa a alguien empezaremos por su entrenador que estuvo desacertado en los cambios.la defensa y el portero porque les han marcado un gol y los delanteros por fallar los goles a puerta vacia,que se podia haber hecho mas quizas pero aveces no es suficiente por eso los fallos se pagan y el madrid a quedado eliminado.

Anònim ha dit...

Como madridista y por haber estado en el Bernabéu en el partido,me atrevo a opinar desde la amargura del resultado, y creo que los culpables en una derrota son todos, desde el portero Casillas, por no parar, hasta el delantero Higuain, por no marcar, pasando por Raul, que es como si no hubiera estado. Se acabó el sueño de lograr la 10ª (copa) en el Bernabéu. Ahora, al menos nos queda el Sevilla, que también va de blanco......

Juan (padre de Sonia)

Anònim ha dit...

Pertanyo al grup de gent que no està relacionada amb el futbol, almenys de forma directa. La meva opinió desde fora es que el futbol és un joc d'equip, i amb aquesta paraula crec que es resumeix tot, equip, un conjunt, un tot, format tant pels jugadors com pel entrenador. I si quan es guanya, guanyen tots, doncs quan es perd perden tots també, per tant la culpa no pot ser d'una sola persona, perque tot es una cadena. No crec just que l'entrenador sigui "la cabeza de turco", ni tampoc un sol jugador, que si, que potser es van equivocar en els canvis un o en les ocasions de gol l'altre i potser això ha tingut pes en la derrota, però al camp hi havia 10 persones més amb poder de decisió i amb suficient carrera futbolística i experiència (per això estàn a primera divisió en un equip gran com es el R.Madrid) com per intentar canviar el curs del partit i posar de la seva part. Crec que això va molt relacionat amb aquella entrada que es va fer fa unes setmanes sobre si un gol era culpa del porter o de l'equip.. la resposta vindria a ser la mateixa, no?

Fran ha dit...

Si ens centrem en aquest cas, en aquesta elimanació crec que com ja s'ha dit la culpa de tots. Jo, quan dic tots incloc l'equip tècnic (mister, preparador fisic, psicoleg, metges...), l'equip de jugadors (tant titulars, com reserves i fins i tot els que no anaven convocats), la directiva (presi i cia) i també, encara que sembli estrany, a la premsa.
Anem per pasos, l'equip tècnic... són els que preparant els partits (en cas constava de 2 partits, cosa que no s'està valorant), aquests són els encarregats que estiguin fins físicament, psicologicament, tècnicament, tàcticament... i crec que tant a Lió com a Madrid l'equip no va acabar de demostrar que anava pel partit.
Els jugadors, tots, han tingut més de 3 setmanes per preparar l'eliminatoria, per entrenar i els que no són habituals han de demostrar que poden jugar i per tant el nivell dels entrenaments ha de millorar i això influeix o hauria d'influir en els teòrics titulars.
La directiva són conjunt d'un equip professional, ja sigui amb fitxaxes, amb declaracions, amb la gestió de l'equip tècnic...
La premsa, solen forçar declaracions, solen ençalçar als seus equips i solen crear mala maror a la resta d'equip. L'exemple la petita trifulca, que segons diuen, va haver entre un parell de jugadors de Lió amb Sergio Ramos per les declaracions sobre que guanyarien 3-0. I suposo que no cal recordar al Sr. Boluda...

Bé, en resum, tothom influeix en la derrota i evidentment en la victoria.