Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

diumenge, 20 de juny del 2010

Atascades a Molins

Partit dominat en la gran major part però on l'equip local en un parell de contraatacs ha aconseguit els 2 gols.

Les periquetes han sortit fortes des del principi però sense tenir unes grans arribades. L'equip local amb 11 jugadores justes i en alguns trams del partit amb 10 tancades darrera i intentant sortit a l'atac. En dues pilotes que han caçat han fet dos gols. Entre el 1r i el 2n gol, ha estat on el Molins ha tancat a les blanc-i-blaves fins que en una jugada la Monica Lòpez ha aconseguit pujar el 2-1 al marcador.

La segona part, l'Alba no ha tingut quasi feina, ja que la tónica era la mateixa però ja sense sortir a la contra ja que les jugadores de l'Espanyol més o menys ben col·locades paraven els atacs. La jugada amb més perill de les blanc-i-blaves ha estat una falta lateral on la Xenia ha rematat al travesser. Dir que igual que a la primera part les ocasions de les visitants no han sigut gaire bones.

Pensar que l'equip és jove i ha de seguir treballant i treballar molt.
Dimarts entrenament a les 20h. I si no vaig errat els pares teniu reunió amb els "jefes"