IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dissabte, 19 de juny de 2010

Quartes per penalts

Torneig que l'equip ha anat de més a menys.
En la fase de grup s'ha guanyat al Molins de Rei per 2a0 disputant un bon partit. Intentant moure la pilota d'un cantó a l'altre i intentant acabar les jugades. En defensa ben col·locades i parant els atacs de les adversaries. Maria ha fet el primer després d'una jugada per una banda i la Irina ha fet el segon acabant una contra.
El segon partit de la fase de grup contra un vell conegut, el Vilassar. Les del maresme que abans havien perdut per 1-2 contra el Molins ha jugat amb una barreja del Infantil i de l'aleví. Contra nosaltres han tornat ha perdre, aquest cop per 3-0. El primer gol l'ha fet la Irina de penalti després de fer una gran jugada (que també havia acabat en gol) Després la Laura ha fet un altre i per acabar la Maria.
Les semifinals ha estat contra el Sabadell on altre cop les vallesenques han guanyat la partida a les periquetes, aquest cop per 3-0. Partit d'anada i tornada on les locals han estat superiors i les espanyolistes han pagat molt car les seves errades.
I l'últim partit del torneig altre cop contra el Molins. Aquest cop el cansament físic ha fet que no es veies un gran partit per part de cap dels dos equips. S'han succeit les ocasions a les dues porteries per sense acabar en gol. Per penaltis, que curiosament haviem fet una tanda els dos equips al inciar el torneig on havia guanyat el Molins, doncs l'equip quatribarrat ha tornat a guanyar.

Demà més... i novament contra el Molins de Rei... però aquest cop amb el Cadet-juvenil.

Cap comentari: