IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dilluns, 22 de febrer de 2010

Gol: encert o error

Ahir després del partit en Jaume Anglada ens va fer una pregunta a la Juli i a mi. Quan hi ha un gol és un encert del que marca o un error dels que reben el gol. La meva reflexió és la següent:

- Hi ha part de les dues, és un error perquè l'equip que rep el gol prèviament o ha perdut la pilota, o bé no ha fet un bon marcatge, ... i també és un encert ja sigui perquè l'equip ha aconseguit robar la pilota, ha fet una bona combinació o simplement el/s jugador/s estaven en el lloc idoni en el moment oportú. 
Per tant, quan l'equip rep un gol  no és culpa del porter, cosa que la gent sol caure en això o bé del jugador que perdut la pilota, és culpa de tot l'equip. En canvi, quan l'equip fa un gol  no és únicament gràcies a que tal o l'altre a fet el gol si no bé gràcies al treball i encert de tot l'equip.

M'agradaria saber la vostra opinió sobre aquest tema i per això us plantejo la següent qüestió.
El gol és un encert o un error?

I després de veure el missatge de la Mayra, allà us llenço una altra pregunta.
En un penalti, si el porter la para és error del davanter o encert del porter? 

10 comentaris:

Anònim ha dit...

eestiic d'acoord amb tuu, per mii es un erroor de tot l'equip quan s'encaixa un gol.
i quan es marcaa, noo es ki el marcaaa, siinoo tambee qii aa robaat la pilotaa, qi laa pasaa...

oo quannn hi haa un penaaltii, io creec qee quaann qui chutaa marcaaa, ( va entre els tres pals claar) es un error del porteer, no meerit d'ell,

maayraaaa~#

Anònim ha dit...

Estoy de acuerdo con lo que ha dicho Fran.Pero no tanto con lo del penalti pork como dice la palabra penalti(pena máxima)SSolo por las dimensiones de la portería el portero no tiene nada k hacer ,solo es kquestion de tirarse a suerte.
Aveces el Gol también puede venir por uuna decisión del árbitro .Y aveces por mucho k se reclame algo al árbitro no se consigue nada.YA sabeis ,tenemos k seguir con la cabeza bien alta.Y jugar como sabemos.

ιяιиα
IrInA

Anònim ha dit...

Estic d'acord k un gol es un error de tot l'ekip(desde les davanteres per no presionar,la migcentre per no apareixer prou, les defenses pel marcatge i la posicio i a vegades la portera per els seus reflexos o la seva estirada o la seca atencio), tot i aixi crec k no se l'ha de treure merit a l'ekip contrari per si ha fet bona combinacio o xut i li han posar difícil a l'ekip contrari, es mes un error pero de gols hi ha de moltissims tipos. Sonia

Anònim ha dit...

EL GOL NO ES UN ENCERT O UN ERROR...ES UNA CONCECUENCIA DE .......

Anònim ha dit...

Jo crec que si el teu equip marca un gol és tot l'equip qui el marca.

I que si l'equip contrari et fa un gol. és per culpa de tot l'equip.

Les de dintre el camp i les de la banqueta!

Maria.

Anònim ha dit...

I en un penalti.. és que aquestes preguntes...
Per l'equip que xuta el penal si la fallan serà un error del que el xuta i per l'equip del porter serà una bona acció del seu porter.. nosé nosé. jajaja

Maria

Anònim ha dit...

estic dacord amb tu pero ´de vegades pots marcar o fallar pero si fallas, fallarà el jugador k a tingu nasos de tirar-lo.. xk si tu no vols tirar els penaltis de segru que no en fallaras haha

MIREIA*

Anònim ha dit...

Ja ja... Però millor tirar el penalti, perquè el penalti el pot fallar tan un com l'altre! I si el falla un no serà per culpa d'aquest que es perdarà, dic jo, serà de tot l'equip :D jajaja

Maria

Anònim ha dit...

io crec qe en el penalti si el falla es error del delanter ja que el porter no te gaires opcions d' adivinar cap on anira la pilota i tambe crec qe es per aixo qe no sen paren gaires de penaltis.

i el gol es un encert de la persona qe xuta ja qe si pensa qe el marcara l' acavara fican dins la porteria pero si dubta la fallara.

KERAL

Anònim ha dit...

encara qe el gol tambe es encert de tot el equip, desde qi la roba, qi fa la jugada fins qi fa el gol.

i qe tel encaixin en contra tambe es culpa de tot el equip ja qe si an aconsguit trabessar tota la delantera es perqe no es feia una bona pressio i al mig igual i a la defensa i finalment la portera.

KERAL