IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dilluns, 8 de febrer de 2010

La plantilla (avui toca... la Clàudia)

Una de les jugadores que porta una evolució fantàstica. Ha aconseguit un dels millors gols de la temporada (el va fer contra el Mercantil). Cada cop s'està fent més forta en defensa i en atac. 

Quan i on vas començar a jugar a futbol?
Quan era petita sempre jugava a nines mai havia tocat una pilota. Un dia vaig jugar al pati de l'escola i a partir d'aquell dia em vaig començar a aficionar. Tots els meus amic em deien que era molt bona i que perquè no em federava a algun equip. Als 8 anys, els meus pares em dir que volien que fes un esport i no vaig dubtar-ho, vaig començar a jugar al F.C.Martinenc on era la única noia i la primera noia que es va apuntar aquell club .

Què és el que més t'agrada del futbol?
El que més m'agrada del futbol és el joc d'equip, que en moltes ocasions ho posem en pràctica, i com a totes les noies de l’equip m’agrada marca gols (que és una de les coses que menys poso en pràctica).

Què et va fer decidir que volies ser jugadora de futbol?
Una de les coses que em van fer decidir a jugar a futbol va ser pel meu pare. Tota la meva família s’ha decantat més per l’hoquei, però el meu pare sempre ha jugat a futbol i m'agradava molt com ho feia (jugava bé en quansevol posició  fins i tot de porter). Quan jugava jo sempre volia estar a primera fila per no perdrem-ho. Jo notava que cada cop aprenia més mirant-lo i sentia que aquest era el meu esport també com ho era per a ell.

De tots els partits que has jugat, quin és un dels que més t'han marcat o que mai oblidaràs?
Els partits on més vaig gaudir i pitjor ho vaig passar van ser al torneig d'Aiguafreda. Era un dels primers partits que jugava a l'Espanyol i estava molt nerviosa. Jo pensava que ho faria malament, que no donaria la talla per estar aquest equip, però vaig decidir que pensant aquestes coses no arribaria a cap lloc i al final tot va acabar molt bé i vam guanyar el torneig.

Quin és el teu ídol futbolístic?
El meu ídol futbolístic sempre ha sigut en Carles Puyol. Des de que vaig començar a jugar a futbol la meva mare sempre m'ha dit “tu pots arribar a ser com ell”. Una de les coses que més m'agrada d'ell és la seva força, la seva decisió a l'hora de fer cada cosa. També m'agrada en Gerard Piqué, en Messi, en Villa i en Callejón.

Quina virtut destacaries del RCD Espanyol femení infantil A? i un defecte?
Una de les virtuts que destacaria és el bon rotllo al vestuari. També com totes ens recolzem unes a les altres i com ens entenem a l'hora de treballar en equip.
Un dels defectes que trobo, a part dels nervis que tenim abans de sortir al camp,  és que quan perdem un partit per la mala sort, ens enfonsem massa.

De gran a què et vols dedicar?
Com a totes,  m'agradaria arribar lluny al món del  futbol i poder jugar al femení A  i a la Superllliga, però, com molt bé ha dit la Sònia, aquest treball no dura tota la vida. Sempre he pensat que m’agradaria ser fisioterapeuta. També m’agradaria  ser  ginecòloga i així poder tenir una bona vida sense problemes econòmics.

Què creus que és necessari canviar actualment en el futbol femení?
El que trobo que ha de canviar, com moltes companyes meves pensen, és que ha d'augmentar la importància del futbol femení  dins del món de l’esport, que la gent s'aficioni més i així cada cop es farà més difusió i més gran.

1 comentari:

Anònim ha dit...

No cal posar aborrit!
Perquè aquesa entrevista de la Clàudia ni cap alre de les de l'equip no és gens aborrida!
Per botar avorrit no cal que botis "qui sigui"!

Maria.