IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

divendres, 14 de maig de 2010

I aquesta setmana... Vilassar M.

Quart partit de l'any amb l'equip del maresme. Partits molt bons per part dels dos equips i en aquesta última entrega en partit oficial espero que no baixi el nivell dels anteriors partits. En aquest partit ens juguem el liderat amb el Vilassar d'aquest torneig complementàri.

Aquesta setmana dissabte la Monica torna a jugar amb el Cadet, en un partit interesant contra el 4rt classificat, el Santboià.

També aquest diumenge l'equip de la Superlliga juga els quarts de final de la copa de la Reina. La llàstima és que coincideix horari amb el nostre partit.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

http://uevilassarfemeni.blogspot.com/


mireu l'enllaç

mare de déu... crec que han vist un altre partit, no pas el d'aquest mati. Nosaltres hem aceptat que han jugat bé i ens venen a dir que ens podrien haver guanyat de diferència i que el resultat ha set injust... bueno millor ignorar l'ignorancia..

maria

Anònim ha dit...

Maria tens raó!!!!!! Ni k fossin el millor equip del món!!
Sembla com k a nosaltres ens ho donen tot fet, i que tenim molta sort i aixi guanyem els partits...mare de deu quina motivació!!!
Que es una lliga complementària no la champions..xd!
Nosaltres tambe treballem molt dur per aconseguir els nostrs objectius i per aixo estem on estem!
SONIA

Fran ha dit...

maria... sincerament, crec que tampoc van molt descaminats.
Anar a la mitja part amb un 3-0 favorable era força injust. Però això és futbol.

Anònim ha dit...

Si vaja, doncs deixeme-les que diguin...
seràn que els tres gols van ser de xurra no?
doncs anem bé..

maria

Fran ha dit...

exacte... cadascú veu el partit que els interessa. Igual que fem nosaltres.

la veritat que arriba a 0 a la mitja part va ser gràcies en part a una gran Alba que va completar un dels millors partits, igual que Aranzazu va fer en altres partits.

I Maria, recorda que no facis el que no vols que et facin.
Agrairia que no entressiu en discusions amb els de Vilassar

Anònim ha dit...

heu jugat molt bé ho reconeixo però nosaltres tambe ens i hem esforçat i ens hi hem deixat la pell... no sóu pas els únics!felicitats pel partit i lliga que heu fet, segur que algun any guanyareu, però no estic d'acord amb que ens podrieu haver guanyat de molt!

cuidevos!

això és el que he escrit al blog del vilassar, nosaltres també vam còrrer, i vam crear ocasions... ens i vam esforçar molt, potser des de fora no es veu però des de dins no és tan fàcil, aguantar els cops que ens donaven i tot..

maria

Fran ha dit...

la veritat és que va ser un partit força fosc i de molt treball oscur. I que no veu parar de treballar i intentar reconduir el partit.
Com es va comentar a altres altures de la temporada haguéssim perdut el partit, i ara gràcies a la vostra actitud i esforç el resultat no va ser negatiu.

Anònim ha dit...

vale amb això estic més d'acord, però no acepto que diguin que ens podrien haver guanyat de diferència i algun comentari que van fer els apres del vilassar dien que l'àrbitre va anar a favor nostre.................... això si que no és veritat..

maria

apa fins dema l'entreno! :D

Fran ha dit...

lo de l'àrbitre ho sentirem sempre. Si no recordes malament, els pares del Bonaire després de perdre per golejada encara es queixaven de l'àrbitre...

fins demà!