IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dimarts, 4 de maig de 2010

L'equip

Jugar el futbol comporta moltes coses, igual que el fer exercici. Al ser un un esport d'equip dóna unes ventatges socials sobre l'esport individual. Al formar part d'un equip fa que et poguis relacionar amb persones de la mateixa edat que tenen, normalment, uns interesos comuns amb tu, en aquest cas un dels interesos és el futbol. Un altre element que fa és bo la pràtica de l'esport, ara si tant individual com col·lectiu, és l'aspecte de la salut. Al practicar un esport fa que el teu cos millora, el teu cor es fa fort i per tant la circulació de sang millora, etsfas més resistent a la fàtiga. Podriem seguir enumerant coses positives sobre la practica d'un esport i més concretament del futbol però de totes les coses avui en destacaré una.
Com ja hem dit la practica del futbol fa que et relacionis amb altre gent ja sigui adversari com company. Evidentment els llaços amb les companyes és major que amb les adversaris, sobretot amb el pas del temps, encara que sempre hi ha excepcions. Entrem en una setmana en que la paraula equip s'ha de traslladar fora del terreny de joc, per què què és un equip?? 
Per mi un equip és el que va cap a un objectiu col·lectiu junt, és fa fort quan les coses van malament i es recolza entre els seus components i aquests recolzen al component que està debilitat. L'equip és el que coneix a cada un de les persones que el formen i saben què necessita cadascuna d'elles. Un equip és una pinya i ho és tant si les coses van bé com malament...

Què és per tu un equip?
podeu respondre nenes de l'Espanyol o d'altres equips, pares, mares, entrenadors, amics, visitants... fem que aquesta entrada sigui d'opinió i debat

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Crec que un equip ha de ser un TOT i cadascuna de les jugadores parts FONAMENTALS d'aquest tot que es mouen a l'unison. Com son els braços, les cames, les mans, els peus.... per al cos. De tal manera que totes les parts son necessàries per al bon funcionament del conjunt, i que les errades o carències d'una es compensin amb els encerts de l'altra i a l'inrevés, formant un equilibri.
La paraula equip no hauria d'anar mai acompanyada de les paraules independencia ni egoisme. És evident no sempre pot ser tot flors i violes, lo ideal seria que les situacions dolentes o difícils no afectin, però no sempre s'aconsegueix.
Com s'ha dit a l'entrada, el tenir un objectiu comú, el passar tant de temps juntes, el viure moments intensos... tot això ha de crear uns llaços especials entre les jugadores. I quan l'equip és una pinya es nota desde fora i fa que gaudim del futbol.

Anònim ha dit...

L'equip ideal hauria de ser aquell que segueix sent un equip una vegada ha sonat el xiulet de final del partit. Tant dins com fora del terreny de joc.

Anònim ha dit...

Per mi un equip és una part molt important del futbol. Si l'equip està unit, es jugarà molt millor... En canvi, si l'equip té diferents grupets i no sóm compactes, solen haveri més problemes... La veritat és que jo crec que un equip és com un puzzle. Cada peça és important, cada peça té les seves coses bones i els seus defectes, i cada peça posa una mica de la seva part per guanyar, jugar bé, millorar...
Ara, si una peça d'aquest puzzle falla, normalment, falla tot l'equip. Els millors equips de primera divisió, es veuen units entre ells, es veuen companys, no discuteixen, s'enfronten i lluiten pel lloc pero ESPORTIVAMENT. Sempre es té que competir, però esportivament! Un guanyador lluitarà, s'enfrontarà als seus companys per poder guanyar-se el lloc dins l'equip, en canvi un perdedor sempre intentarà guanyar-se el lloc, però de mala manera... sigui critican, sigui buscant conflictes entre la plantilla... Però si es vol arribar lluny al futbol, s'ha de jugar sempre am b equip, i com ja han dit, quan acabi el partit també hem de ser un equip i no voler el mal a ningú!

Jo crec que el nostre equip de moment estem "força" unides.

maria

Anònim ha dit...

eh, ma le currat i tot :D

maria

Anònim ha dit...

Per mi un equip es bàsicament un grup de persones que estan en els bons i mals moments donant la talla, tant problemes d'equip en el terreny de joc com individualment fora del terreny de joc, però sobretot en els mals moments perquè tothom, crec jo, que sap estar en els bons moments, quan tot va bé i no hi ha queixes ni res..però en els dolents? molta gent es torna cap a enrrere, sigui per la raó que sigui.Per tant per ser un equip hem d'estar allà sempre i jo crec que en aquest equip ho hem aconseguit.Estem bastant unides totes, sense diferències.
SONIA

Anònim ha dit...

no me enrotllat tant com la maria, ni me l'he currat tant però....crec que està bé!! xd
SONIAA

Anònim ha dit...

si si està molt bé :)

maria

Fran ha dit...

Molt bé les dues!!! m'han agradat les vostres opinions. A veure si algú s'animaa donar la seva!