Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.

dimarts, 5 de gener del 2010

Començament d'any de partits

Dissabte 2 de gener 2010
Banyoles-Espanyol 0-2
Partit de futbol 11 on vem veure un equip ben treballat defensivament i que tenia alguna que altre deficiència tècnica. L'equip espanyolista no va saber contrarestar la seva estratègia, que no era un altre que la del fora de joc. En dues jugades que l'equip visitant va saber què fer davant això la Monica es va quedar sola i així encarant a la portera va poder fer els dos gols del partit.
Bon treball defensiu de totes les jugadores que va fer que l'equip del Banyoles no tinguis gaires ocasions de gol.
Van jugar: Aranzazu, Aida, Claudia, Jasmina, Esther, Cathaysa, Monica, Nacha, Bacter, Alba, Judith, Sandra, Orteu, Eulalia, Jeni
I va marcar: 2 Monica

Diumenge 3 de gener 2010
1r Torneig de l'Escola de Futbol de Tàrrega.
Bon torneig de futbol 11 el que es va jugar el diumenge, l'Espanyol va ser l'equip que en tots els partits va volguer jugar la pilota per terra. Les noies periquites, de mitjana, eren les més petites del torneig ja que aquest era un per la categoria Juvenil-Cadet i nosaltres portavem infantils i una aleví. Tot i això les noies en molts moments no es van arrugar i van lluitar, van posar el peu...
Els resultats van ser els següents (eran partits de 25min, solament)
Bordeta-Espanyol 1-4
Tàrrega-Espanyol 0-2
Fraga-Espanyol 0-5
Gimnastic Manresa-Espanyol 0-2
Molins-Espanyol 1-0
Van participar en el torneig:
Sandra, Alba, Jasmina, Queralt, Xènia, Mireia, Laia, Monica, Cabrera, Anna, Maria, Carla, Erra(premi  a la jugadora més regular del torneig), Ester, Ari, Mayra, Irina, Judith
I van marcar: Ari 3, Irina 2, Erra 4, Ester, Anna, Mayra i Jasmina

Dilluns 4 de gener del 2010
PBB Viladecans-Espanyol 1-10
Partit amistós de futbol7 que va jugar la plantilla del infantil A contra el segon classificat de segona divisió del grup 1. Les jugadores visitants des de bon principi van volguer demostrar la seva categoria i van sortir a resoldre el partit per la via ràpida per no patir cap ensurt, així que en el minut 5 el resultat era de 0-3. Primera part on l'equip estava millor posicionat i el joc era més fluït que no el que vem veure a la segona part, on el partit estava més trencat i va haver un joc no tant precís. Tot i això l'actitud va ser molt bona cosa que va fer que a la segona part haguèssin moltes ocasions de gol.
Van jugar: Alba, Jeni, Mireia, Claudia, Eulalia, Monica, Judith, Aranzazu, Laia, Maria, Cathaysa, Carla, Mayra i Irina
Van marcar: Monica 4, Judith, Irina 3, Mayra 2

Tal com veu votar la pròxima protagonista de la secció de la plantilla serà l'Alba.