IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dilluns, 25 de gener de 2010

Una de cine


Avui recomanaré un film tracta de l'esport i l'educació. És Coach Carter, aquest és un entrenador que de jove va jugar a bàsquet en l'institut que ara entrenarà. Ell des de la seva posició vol ajudar als seus jugadors a tenir una beca universitària, por obtenir una beca és necessari dues coses, jugar bé al bàsquet i treure bones notes. El míster s'encarrega de què facin un bon paper en la pista de bàsquet a través d'entrenaments força durs i per intentar que treguin la nota necessària els hi fa firmar un contracte que diu que aniran a classe i  que s'asseurien a primera fila, que mantindran una mitja de 2,3 (suposo que deu ser un bé) i que si això no ho fan podran ser retirats de l'equip.
A mesura que va passant la pel·lícula, l'equip d'institut entrenat per Carter va guanyant partits però aquell equip va perdent la batalla a les classes. Quan al final el míster sap el que passa a les classes decideix fer una mesura dràstica però coherent en el seu discurs.
Pel·lícula que ens ensenyarà què és un equip, quins valors s'haurien de tenir dins del mateix, que tothom ha d'anar junt... sincerament us la recomano ja sigueu jugadores, mares, pares, de l'Espanyol, del Sabadell, Vilassar... del que sigui, passareu una tarda entretinguda.

4 comentaris:

Fran ha dit...

Bones!!
Només una coseta a la persona que posa avorrit en totes les entrades.
A les entrades sobre les entrevistes a les nenes no fa falta que ho possis perquè conèixer la opinió d'aquestes noies que són genials, que dia a dia totes treballen per sortir endavant en aquest esport i de les que no tinc cap queixa si no el contràri, ojalà les pogués compensar molt més a totes! per això crec que és una falta de respecte cap a elles que en les SEVES entrevistes siguin avorrides.
Entenc que pots ser una persona que no estàs lligada a l'equip i siguis d'un altre o fins i tot que siguis de l'equip i no t'agradi com escric, com faig les coses... però a les nenes no les critiquis.

Merci!

Anònim ha dit...

Estic totalment d'acord!
No es pot agradar a tothom, això és normal i s'enten, i a més, les critiques també ajuden a avançar. I per això hi ha la opció d'avorrit a les entrades. Però el que ja no s'entén és que algú es dediqui a posar "avorrit" a totes i cadascuna de les entrades, i no perque no sigui licit, que ho és! si no pel que diu el Fran, que les nenes son dignes d'admiració i si això ho fa algú que està enfadat amb l'equip o que és rival o qualsevol cosa, almenys que mostri respecte per les jugadores! que se'l mereixen!!

Anònim ha dit...

Com ve sent un costum darrerament: Fran em trec el barret davant els teus comentaris i els respecta i afecte que mostres per les teves jugadores.

Anònim ha dit...

Aquesta peli l'estem miran a cole!

Maria.