IMPORTANT

Avui us he enviat un mail des d'un nou correu fran.rcde@gmail.com, és important que el mireu i que em contesteu.
En el mail també hi ha els exercicis que la Juli ens ha enviat.

Si algú no ha rebut el mail que m'envï un a mi.

Moltes gràcies i disculpeu les molèsties

Temes del bloc

dimecres, 13 de gener de 2010

S'acosta el Tourmalet

Fent servir termes periodistics la setmana que ve comença el Tourmalet, l'etapa reina del Tour de França on normalment els campions, els bons,... poseu l'adjectiu que més us agradi, demostren perquè ho són, és una etapa on aquests ciclistes (que hem dit que són els campions, bons, etc) donen el cop de gràcia als seus perseguidors o bé és capaç de remontar el temps perdut en les altres proves davant del líder.
Seguint amb el símil amb el ciclisme, nosaltres vem passar amb un suficient baix els Pirineus quan vem fer la primera volta i això fa que ara haguem de pujar el nostre particular Tourmalet. Començarem el port amb un tram que pot donar alguna sorpressa, és una prova que en principi és molt factible ja que a la primera volta el rival va caure golejat però ara a la tornada el fred, el viatge amb autocar, ... fa que un rival molt factible es converteixi amb perillós, tot i això no crec que tinguem problemes per superar aquesta petita prova.
El segon tram, espero, que ens serveixi per començar a atrapar al líder, però és ben cert que abans d'intentar superar al capdavanter haurem de superar al 2n i 3r que estàn per davant nostre i això comença per superar amb éxit, no amb aprovat, repeteixo amb éxit la segona etapa del Tourmalet. Aquesta etapa és la visita al camp del Sabadell, segon classificat, molt dur, molt rocòs, molt agressiu... però tal com estem no tinc cap dubte que el superarem.
El tercer tram ha de fer que ens posem un pèl més aprop del maillot groc. Rebrem la visita del Vilassar que ara mateix està amb 3a posició i que no la voldrà perdre. Serà una etapa molt ràpida, amb molta il·lusió per part del tots els participants... però tenim una ventatge molt gran, juguem a casa i a casa ja no podem perdre cap punt més.
El quart tram que és una trampa, tal com vem veure a la primera volta. En principi un rival que no ens ha de donar problemes però ens han van posar i en molts, ara tocarà demostrar que anem a pel líder i anar a Badalona a guanyar.
L'últim tram ens ha de servir per demostrar que som un equip guanyador, un equip bo... juguem contra el sotscampió de Catalunya de l'any passat. Nosaltres ja no som un equip nou, que no haviem jugat juntes poc temps, ja farà uns 5 mesos que juguem juntes. Hem d'estar unides, anar a buscar la victòria i fer-ho com ho sabem fer, jugant a pilota i no només en aquest partit sino amb tots!

Des del principi he dit que el resultat no importa, que aquest ja arribarà perquè tal com s'està entrenant ha d'arribar. En aquest Tourmalet s'ha de jugar amb certa trànquil·litat però per part de tots (jugadores, cos tècnics, familia...), s'ha de jugar amb il·lusió, s'ha de jugar sobretot per divertir-se .
Particularment aquests partits grans (que normalment tothom espera) els grans i les grans jugadores ho fan perquè els hi agrada, perquè es diverteixen dins del camp.

Us pregunto a tots....
VAL LA PENA JUGAR AQUESTS PARTITS PER PASSAR-HO MALAMENT??

6 comentaris:

Maria ha dit...

VAL LA PENA JUGAR AQUESTS PARTITS PER PASSAR-HO MALAMENT??

Absolutament no! Són els partits més interessants i que es disfruten més, m'estimo molt més un partit competit que no un que guanyes per 20 gols ! Crec que amb tots els esforços que estem fen podem superar a tots els equips perquè juguem bé, però sobretot quan juguen amb equip.

Pregunta contestada!!

Maria ha dit...

Però sobretot quan JUGUEM* amb equip!

Anònim ha dit...

Hola sóc la Clàudia,
imagino que parles del partits complicats. Jo crec que sí que val la pena jugar els partits difícils perquè són partits on has de demostrar tot el que has après i el que saps. Si els guanyes quan acabas estàs sadisfeta i si perds és un partit més que ja ha passat i pel proper. De les derrotes també s'aprèn!

Fran ha dit...

Així m'agrada que participeu i digueu la vostra!!

La veritat que mai s'ha de menysprear cap rival per "fàcil" que sigui... perquè si no de què serveix guanyar contra els bons si després punxes contra els d'abaix??

I si... realment aquests partits val la pena jugar-los i jugar-los amb la trànquil·litat amb la que es juguen els altres partits, perquè tal com diu la Clàudia, perquè si es perd no passa absolutament res, el món segueix girant!

Anònim ha dit...

Hola soy la Irina y creo que los partidos dificiles son los que demostramos lo que somos y que también que si nos esforzamos y jugamos en equipo jugamos muy bien.A mi son los que más mme gustan.

Anònim ha dit...

hola soc la queralt a mi els partits dificils son els que mes magraden ja que son els mes complicats i disputats als que hi has de posar mes ganes que mai i mes força que mai a mi son els qe mes magradeen tambe son els que as de jugar mes en equip i en aquests es veuen les ganes de jugar que tenim totes!